وارد کننده دکستروز

دکستروز


دکستروز چیست؟

دکستروز مدلی از قند ساده می باشد که از ذرت به دست می آید. ترکیبات دکستروز از لحاظ شیمیایی با گلوکز یا همان قند خون برابر است. دکستروز در واقع کاربردهای بسیار زیادی دارد که از همین رو موجب شده است تا استفاده از این ماده بسیار زیاد باشد. شرکت آرون شیمی نامدار هم به دلیل این استفاده زیاد، به عنوان وارد کننده دکستروز در کشور فعالیت می کند و این ماده را از دیگر کشورها وارد می کند.

دکستروز
دکستروز چیست؟

انواع دکستروز

دکستروز به دو صورت خشک و آبدار تهیه می شود که عموما کاربردهایی متفاوت دارند. دکستروز خشک ظاهری کریستالی داشته و نوع آبدار آن در واقع 5% دکستروز محلول در آب می باشد.

دکستروز خشک

این گلوکز از نشاسته ذرت تهیه می شود که شیرینی کمی داشته و همانطور که از نام آن مشخص است ظاهری به شکل پودر کریستال دارد.

وارد کننده دکستروز آن را با هدف تولید قندهای پیچیده تر مانند ساکارزها، ساکاریدها و کربوهیدرات ها نیز خرید و فروش می کند. چرا که دکستروز خشک یک مونوساکارید بوده و عنصر اولیه قندهای مذکور می باشند. این کار شدت و سرعت جذب قند در بدن را کاهش می دهد، چرا که آنها به سرعت مونوساکاریدها جذب نمی شوند.

این پودر کریستالی در تولید نوشیدنی و خوراک دام نیز پرکاربرد بوده و حتی در داروسازی که تا حدی به آن اشاره کردیم مورد استفاده قرار می گیرد.

دکستروز آبدار

دکستروز مایع نیز بیشتر در راستای تولید دارو توسط وارد کننده دکستروز مورد استفاده قرار می گیرد. این قند آبدار به صورت تزریقی استفاده شده و قند از دست رفته بدن را جبران می کند. به عبارتی به عنوان انسولین مورد استفاده قرار گرقته و علاوه بر بیماران قندی برای بیمارانی که توان خوردن مواد غذایی را ندارند نیز استفاده می شود. دکستروز مایع در درمان بیمارانی که نمی توانند به طور کامل از طریق خوراکی تغذیه کنند، استفاده می شود. همچنین ممکن است در بیمارانی که نیاز به تامین انرژی فوری دارند، مانند بیماران سوختگی، استفاده شود.

وارد کننده

کاربردهای دکستروز چیست؟

دکستروز کاربردهای بسیار زیادی دارد.یکی از مهم‌ترین منابع انرژی در مواد غذایی است. به‌عنوان یک قند ساده، به‌سرعت در دستگاه گوارش هضم می‌شود و انرژی لازم برای بدن فراهم می‌کند. از دکستروز در تولید نوشیدنی‌ها، آبمیوه‌ها، آبنبات‌ها، شکلات‌ها و بسیاری از محصولات غذایی استفاده می‌شود.همچنین در غذا به عنوان شیرین کننده و بیشتر در غذاهای فرآوری شده استفاده می شود.

بیشتر کاربردهایی که از این ماده می شود، در غذا و صنعت پزشکی می باشد. دکستروز در صنعت داروسازی به‌عنوان یک افزودنی مهم استفاده می‌شود. این قند در بسیاری از فرمولاسیون‌های دارویی به‌عنوان یک ماده اسیدپوشان، نگهدارنده و کمک‌کننده به ایجاد پایداری داروها به‌کار می‌رود.از دکستروز در غذا به عنوان شیرین کننده و بیشتر در غذاهای فرآوری شده استفاده می شود.

در صنعت پزشکی هم از دکستروز برای قند خون افراد استفاده می شود. دکستروز می تواند سطح قند خون افراد را افزایش دهد. اگر یک فرد سطح قند خون آن بیش از حد پایین باشد، دکستروز را در اندازه های بیشتر به فرد بیمار به عنوان نجات دهنده تزریق می کنند.

از همین رو می توان فهمید که دکستروز اهمیت بسیار زیادی دارد و شرکت های وارد کننده دکستروز، باید این ماده را به داخل کشور برسانند.

مواد غذایی حاوی دکستروز

برخی از مواد غذایی که کاملا نیازمند به دکستروز هستند و توسط وارد کننده دکستروز مورد استفاده قرار میگیرد، به شرح زیر می باشند.

  • شیرینی های بسته بندی شده
  • برخی لبنیات و دسرهای مربوط به آنها
  • نوشیدنی های انرژی زا
  • نوشابه و نوشیدنی های قندی
  • آب میوه
  • انواع آبنبات و شکلات

آیا dextrose به سلامتی آسیب می رساند؟

از آنجایی که دکستروز مدلی از قند می باشد، ممکن است برخی افراد فکر کنند که دکستروز به سلامتی بدن آسیب می رساند. در واقع اگر فردی دکستروز را بیش از حد معمول استفاده کند، بدن آن شخص آن اندازه ای که باقی می ماند را به عنوان چربی در بدن نگه می دارد.  از همین رو مصرف بیش از حد دکستروز می تواند مضرات زیر را برای افراد به همراه داشته باشد.

  • دیابت
  • انرژی کم
  • افسردگی
  • افزایش وزن
  • بیماری قلبی
  • آکنه و سایر مشکلات پوستی

به همین دلایل اگرچه شرکت های وارد کننده دکستروز در مقادیر بالا این ماده را وارد می کنند، اما مصرف کنندگان باید کنترل شده آن را استفاده کنند.

تاثیر dextrose
تاثیر dextrose در سلامتی

ویژگی های دکستروز

این ماده را که با نام هایی مانند شربت برنج، شکر انگور و یا شکر ذرت نیز شناخته شده است، یک ماده ی افزودنی می باشد که از سه عنصر هیدروژن، اکسیژن و کربن ساخته شده است و مقدار استاندارد و مناسبی از آن برای بدن انسان ضروری می باشد.

این ماده را معمولا به صورت جامد تولید می کنند که شکلی بلوری دارد اما نمونه مایع این ماده نیز تولید شده و مورد استفاده قرار می گیرد، مقدار زیادی از این پودر جامد به راحتی درون آب حل می شود و با قدرت زیادی رطوبت را جذب می کند. این ویژگی ها موجب شده شرکت های وارد کننده دکستروز، مقادیر زیادی را به ایران بیاورند.

کاربرد دکستروز در صنایع غذایی

به عنوان یک ماده ی افزودنی در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد، به عنوان یک شیرین کننده از آن استفاده می شود و گاهی اوقات برای از بین بردن طعم شوری برخی مواد غذایی به کار برده می شود.هرچند که دکستروز به عنوان یک منبع سریع انرژی برای بدن مفید است، اما برای افرادی که دچار بیماری‌های قندی هستند، مصرف آن مشکلاتی مانند افزایش سطح قند خون را ایجاد می‌کند.

این ماده دارای ساختار شیمیایی می باشد که   سبب افزایش ماندگاری و طول عمر برخی مواد خوراکی شده و به تثبیت رنگ و شکل آن ها نیز کمک می کند، علاوه بر آن از این ماده به عنوان مخمر در پخت نان نیز استفاده می شود.

 موارد استفاده از دکستروز در صنعت پزشکی

یکی دیگر از کاربردهای این ماده در صنعت پرشکی است که شرکت های وارد کننده دکستروز این مورد را می دانند. در صنعت پزشکی از این ماده برای تولید محلول هایی که به صورت داخل وریدی تزریق می شوند استفاده می کنند، هم چنین نمونه هایی از ژل و یا قرص خوراکی این ماده در داروخانه ها موجود است که بدون نسخه در اختیار مشتریان قرار می گیرد.

از غلظت های بالاتر این ماده محلول IV تولید می شود که برای بالا بردن سریع سطح قند خون از آن ها استفاده می کنند، افرادی که دچار افت شدید قند خون می شوند با مصرف این ماده و به صورت تزریق وریدی می توانند از بروز این مشکل جلوگیری کنند.

وارد کننده دکستروز
وارد کننده دکستروز

گاهی اوقات دکستروز را با چربی ها و اسید های آمینه ترکیب کرده و یک محلول وریدی تولید می کنند، پزشکان این محلول را برای افرادی که روده آن ها قادر به جذب کربوهیدرات و چربی نمی باشد تجویز می کند تا از این طریق مواد ضروری به بدن فرد بیمار برسد.

برخی افراد دارای سطح بالایی از پتاسیم در بدن خود هستند که در این حالت نمونه هایی از این محلول ها توسط پزشکان ساخته می شوند که باعث متعادل شدن سطح پتاسیم در بدن افراد می شود.

هدف وارد کننده دکستروز از خرید و فروش این افزودنی

از آنجا که دکستروز به صورت مستقیم با مخمر ها تخمیر می شود در تولید نان کاربرد گسترده ای دارد و وارد کننده دکستروز به میزان استقبالی که در صنعت تهیه نان از آن استفاده می شود فروش ویژه ای در این زمینه خواهد داشت.

این ماده شیرین کننده در محصولات خوراکی که نیاز به طعم شیرینی برجسته ای دارند نیز مورد استفاده قرار می گیرد. برای مثال دکستروز در راستای تولید آدامس، مرباهای کارخانه ای، انواع شکلات و … به صورت گسترده می شود. بعد از تولید کنندگان نان، کارخانه های تولید این محصولات از مشتریان عمده و دائمی وارد کننده دکستروز می باشند.

تولید بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده که دارای مواد نگهدارنده نیز هستند وابسته به این افزودنی می باشد. به همین خاطر وارد کننده دکستروز خرید و فروش گسترده ای در زمینه تهیه غذاهای نیمه منجمد و آماده دارد. برخی مکمل های بدن سازی نیز حاوی دکستروز بوده و به ذخیره انرژی در بدن کمک می کنند.

راهنمای خرید دکستروز

مجموعه ما یکی از با سابقه ترین و معتبر ترین شرکت های وارد کننده دکستروز می باشد و همواره در تلاش است تا مرغوب ترین نمونه ها را فراهم کرده و در سراسر کشور پخش نماید، بزرگ ترین هدف نا کسب رضایت مشتریان می باشد و به همین خاطر می کوشیم تا بی نظیر ترین نمونه ها را از شرکت های معتبر خارجی خریداری کنیم و به دست مشتریان برسانیم.

در صورتی که قصد آشنایی بیش تر با این محصول را دارید می توانید با کارشناسان فروش ما تماس گرفته و اطلاعات لازم را در مورد این محصول کسب نمایید. در صورت تمایل می توانید برای خرید میزان مناسبی از دکستروز اقدام نموده و سفارشات خود را به ثبت برسانید.

سخن پایانی

از این ماده برای افزایش قند خون و مقابله با کاهش سطح قند خون استفاده می شود، استفاده از آن کاملا بی خطر بوده و با توجه به نوع و شدت بیماری غلظت مناسبی از این ماده تجویز می شود، قبل از مصرف دارو های داخل وریدی که از این ماده ساخته شده اند حتما باید با پزشک معالج خود مشورت کنید.

شرکت آرون شیمی نامدار وارد کننده دکستروز، جهت واردات، عرضه و تامین با بهترین قیمت فروش در خدمت شما می باشد.

سوالات متداول

  1. آیا در صنعت پزشکی از دکستروز استفاده می شود؟
    بله، با استفاده از این ماده انواع مختلفی از ژل، قرص و محلول های داخل وریدی تولید می شود که هر کدام از این دارو ها دارای غلظت های مختلفی هستند و برای موارد متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرند.
  2. dextrose از چه چیزی درست می شود؟
    این ماده را از ذرت می سازند و در حقیقت یک قند ساده می باشد و کاملا مشابه گلوکز است.
  3. دکستروز ها از چه عناصری ساخته شده اند؟
    از کربن، اکسیژن و هیدروژن تولید شده اند و به راحتی در آب حل می شوند.
  4. این ماده چگونه به ایران می رسد؟
    شرکت آرون شیمی نامدار وارد کننده دکستروز می باشد و این ماده را داخل کشور می رساند.
5/5 - (35 امتیاز)

4 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + هشت =